čtvrtek 5. prosince 2013

Plán na kurs jantrajógy v brně

Plánujeme v Brně udělat kurs jantrajógy, asi i pro veřejnost protože jen praktikující by to podle toho kolik teď chodí lidí ke Krystnýnkům asi finančně neutáhli :-)
Kurs by vedla Fijalka co by přijela, chce to min 10, ideálně 15 jogínů. Kurs by byl na ten základ tj. canduly, 8 pohybů, vlnu vadžry...
U kurzu pro veřejnost jsou cenové podmínky pevně dané - 1200 korun na víkend pro všechny bez ohledu na typ členství v komunitě / nečlenství. Místo konání by mohlo být v tom studiu na Kounicově, v Domečku na A.Procházky nebo příp. jinde.
Plán je někdy v únoru - později oslovím Fijalku kdy by mohla a pak uděláme doodle abyste se psali který víkend byste preferovali. Veřejnost se začne oslovovat až se přihlásí praktikující kteří budou mít samozřejmě přednost ;)


Info od Krystýnků:
"zjištovala jsem podmínky na pronajmutí prostoru. Na celý víkend i s pátečním večerem by vyšel kolem 2000,-Kč. Dá se pronajmout i na hodiny, o víkendu je to cca 200,-Kč/hod. (takže je možno pronajmout na 3+3hod. v so. i v ne.) Zkrátka jsou otevření jednání, je to dobře dostupné, vlastně v centru, VELMI příjemný prostor, 20lidí se vejde v poho.
Potřebují to zabukovat tak měsíc před plánovanou akcí, zatím na zač. února nic nemají.
Studio S lehkou hlavou, Kounicova 10

Stále platí i naše nabídka uspořádat víkendovou jantru u nás... pro členy........ vyklidili bychom aťas, společně mohli uvařit.....možnost přespat."

Žádné komentáře:

Okomentovat