čtvrtek 1. května 2014

Nabídka Mini-retreatu o víkendu 2-4.5

Ahoj,
Vzhledem k zrušení kursu jantrajógy kvůli Medvědovu zranění (viz email účastníkům a předchozí příspěvek) navrhuji alternativní program pro ty z vás, co máte transmisi a/nebo jste v dzogčhenové komunitě, máte čas a chcete jej věnovat praxi - prostory kde měla být jantrajóga jsme sice odvolali, ale Krystýnkovi velkoryse nabízejí svůj velký byt a ateliér kousek u Mor. náměstí (přesné souřadnice jsou v liště napravo),kde by se dalo celý víkend praktikovat.  Změna - v pátek se sejdeme na Došlíkově 24!




Navrhuji se věnovat praxi sedmi semdzinů (cvičení mysli) a případně dalším praxím - např. praxi sangu,chödu či Mandarávy. V pátek a v neděli se nabídl Juraj Sládek, jehož někteří asi znáte v kontextu tradiční čínské medicíny, že by podrobnosti některých praxí (chödu, sangu ap.) mohl vysvětlit a vést.

Začít můžeme v pátek večer jako bylo plánované tu jantru (od 18 do 20h - změna, na DOŠLÍKOVĚ 24), sobota už u Krystýnků od 9-12 a pak 14-17, potom dáme asi ganapúdžu. V neděli zase od rána. Záleží hlavně na vašich ča
sových možnostech a zájmu.
V sobotu a nebo neděli můžeme dát i společnou ganapúdžu, spíš v sobotu.

Napište mi prosím obratem jestli se takového víkendového intenzivnějšího praktikování chcete zúčastnit případně v jakých časech by vám to ne(vyhovovalo), a pokud máte nějaké praxe, na které byste se chtěli zaměřit, uveďte jaké. Můžete se zúčastnit i pokud jste původně na jantrajógu neplánovali jít.

V případě sangu, serkyemu, chödu či Mandarávy a jiných tantrických praxí můžeme využít Juraje, ale rád bych mu řekl, o co konkrétně by od něj bylo poptávané. Je potřeba stejně si ale uvědomit, že Juraj není oficiálně instruktorem a kvalifikovaným učitelem, pouze se některým těm praxím jako dlouhodoletý praktikující věnuje a může je vést či k nim vysvětlit, jak se provádějí a co je jejich smyslem.

ahoj,

-- Martin Malec
 +420737740166

Žádné komentáře:

Okomentovat