úterý 4. května 2010

ZMĚNA - SO 8.5.od 9.30hod. - Tanec vadžry + Praxe Džňánadákiní + webcast

Ciao,
Jelikož je v sobotu i v neděli od 15.hod webcast, do toho v sobotu Ganapudža atd., a Michal s Evou Z. nebudou asi doma, je náročné dát dohromady intenzivní retreat, na kterém jsme se s Danem E. domlouvali.
Dan by rád začínal v 7.30, a a by se praktikovalo nepřetržitě (krom oběda), aby se praxe retreatu před webcastem rozjeli. Ovšem tak brzy a na celý den to dle reakcí na blogu nevypadá.
Dan tedy dojede jindy.

Domluvili jsme se s Pavlem Z., že zůstatává program od 9.30hod. v sobotu - Tanec vadžry a praxe Džňánadákiní. Praxi Džňánadákiní povedu. Uvidíme, kolik se nás sejde a podle toho upravíme intenzivnost praxí. Webcast by zařídil buď Pavel Z., nebo bychom se přesunuli k Lei.
Pokud by zařídil přenos webcastu Pavel Z., mohla by být ganapudža s Tancem Písně vadžry na mandale od 18.hod, pak dle zájemců praxe Chodu.
Intenzivní retreat necháme na jindy, až nebude webcast a bude nás více.
Pavel

6 komentářů:

  1. V nedeli tedy neni planovano nic?

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj vsem,ja tedy prijedu kolem 11,v sobotu...lucie

    OdpovědětVymazat
  3. Díval jsem se na neděli... prostě nikdo neprojevil zájem o intenzivní retreat, jak byl navrhován... ani nikdo netrval na nedělním Tanci vadžry s Praxí Džňánadákiní...
    Za mě: nemá cenu trvat na retreatu, když není zájem o retreat.
    Pokud by se domluvili jednotlivci, co dojdou v sobotu ( i s Pavlíkem Z.) na trvání Tance vadžry i na neděli, tak by se program mohl rozšířit. Zatím nechávám jen program na sobotu... :-)
    Máte-li za sebe návrhy jiné, napište je prosím.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  4. Nebudu moct přijít ani v tu sobotu jak jsem původně avisoval.

    OdpovědětVymazat
  5. v sobotu přijedu -dokonce budu mít i auto tak se mužu zdržet do večera či noci podle toho kolik bude zájemců přijela bych na 9,30 určitě když to teda není na 9
    zdraví Blanka METTAjící

    OdpovědětVymazat