pondělí 17. srpna 2009

Tanec s Margit v Brně

Připravuje se kurz Tance Písně Vadžry, měl by být v Brně, pravděpodobně na 6 dnů, u Zezulů v garáži, v termínu od 1-6.11.09, cena se zatím počítá, myslím, že to nebude více než 2tisíce na osobu (bez ubytování, dopravy a jídla - ovšem to jako Brňáci moc řešit nemusíme). Přemýšlejte všichni o počtu svých dovolených a finanční rezervě na listopad, počet účastníků je omezen! Kdo už ví, že na 100% chce jít, prosím, raději mi to hlaste, nebo napište do komentáře. Také pokud můžete a jste ochotni ubytovat některé mimobrňské, dejte vědět, že je to možné.

8 komentářů:

  1. niki diky ze o to pecujes. a je fajn ze to klapne s garazi.

    - rozhodne chci jit
    - muzu ubytovat pohodlne (matrace) 2 lidi, na karimatce klidne tak dalsi tri. (mam "zrestaurovany" volny pokoj, na podzim bysme tam mohli udelat ganapuju nekdy)
    - jsou to nicmene bohunice, takze trochu z ruky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    tak ja sa chystam tiez.
    Ubytovat mozeme tak 2-3 ludi.
    J

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    ja by som sla rada na kurz, ale popravde nedokazem si predstavit ake budu moje pohybove schopnosti o 1 mesiac :-) (cely den na mandale asi nevydrzim).
    Ked to pojde tak sa urcite zucastnim. Takze ratajte so mnou.

    OdpovědětVymazat
  4. Ciao, zdravim z Merigaru. mam dotaz k tomu terminu. Mel jsem za to, ze je s Margit dohoduto 31.10.- 5.11...

    OdpovědětVymazat
  5. Napsali jsme to tak proto, že nevíme, jestli Margit už může učit v tu sobotu (31.10) nebo teprve ten den přijede. Samozřejmě lepší je, začít hned v sobotu, pak by byl termín, jak píšeš ty (do 5.11. čili 6 dní). takže spíše čekáme, co řekneš ty:) A souběžně s tím se počítá cena retreatu, ať můžeme začít mapovat zájem.

    OdpovědětVymazat
  6. zdravim vsechny,ja se hlasim urcite.lucie

    OdpovědětVymazat
  7. Jasan že se hlásím. Ubytovat mohu také několik lidí.
    Lea

    OdpovědětVymazat