pátek 8. září 2017

Přednáška na téma “Báze, cesta a plod dzogčhenu” s Elíasem Caprilesem

Milí přátelé,

srdečně vás všechny zveme na přednášku na téma “Báze, cesta a plod dzogčhenu”, která se uskuteční v pondělí 2. 10. 2017 v čase 18:00 - 21:00 v Kunkyablingu (Opletalova 35, Praha) a kterou povede Elías Capriles, dlouholetý žák našeho drahého Mistra a autorizovaný instruktor Santi mahá sanghy základní úrovně.
Kurz je otevřen všem zájemcům bez omezení. Přiveďte proto i své přátele a známé, kteří by o dané téma mohli mít zájem:) Přednáška bude vedena v anglickém jazyce, překlad do češtiny bude zajištěn.
Doporučený příspěvek na přednášku je 200,- Kč. Případné finanční potíže nebudou překážkou k účasti!



Elías Capriles pochází z Venezuely. Poprvé se setkal se svým učitelem Čhögjalem Namkhai Norbu v roce 1977 v Bódhanáthu. V období od roku 1977 do konce roku 1982 intenzivně praktikoval dzogčhen na několika po sobě jdoucích tříměsíčních ústraních v Himalájích, poté co obdržel instrukce k praxi tregčhö od Jeho svátosti Düdžom Rinpočheho a Dungse Thinle Norbu Rinpočheho.
Dále obdržel nauky i od Jeho svátosti Dilgo Khjence Rinpočheho, Dodrubčhen Rinpočheho, Čatral Rinpočheho a Pema Norbu Rinpočheho.
Dlouhá léta působil jako profesor na Andské univerzitě ve venezuelské Méridě, kde vyučoval filosofii, buddhismus, asijská náboženství a asijskou estetiku a umění. Vystupoval na mnoha konferencích na univerzitách v Americe, Evropě i Asii a vedl mnoho workshopů v různých zemích světa.
Elías bude v Praze pobývat v rámci Mezinárodní transpersonální konference ITC 2017, která se uskuteční v termínu 28.9. - 1.10.2017 a na které vystoupí s přednáškou na téma "Dzogčhen, tantrismus, šamanismus a transpersonální psychologie". Více o této přednášce a konferenci.

Webové stránky Elíase Caprilese

Těšíme se na vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat