středa 10. února 2016

Zrušený Kurz jantrajógy s Honzou Dolenským ve Wangdenlingu, 4.-6.3.2016

BOHUŽEL VÁS MUSÍME INFORMOVAT, ŽE KURZ BYL PRO MALOU ÚČAST ZRUŠEN


Zveme vás na kurs jantrajógy i pro začátečníky, konat se bude v nádherném meditačním centru slovenské komunity dzogčhenu Wangdenling, který je hned za českými hranicemi a je z Brna velmi dobře dostupný (autem hodina a půl, vlakem/busem přes Uherský Brod do Březové).
Podle zájmu přihlášených bude kurs  buďto procvičování 8 pohybů a ostatních přípravných praxí pro ty, co mají za sebou základní kurs (např. ten co Honza měl v prosinci 2015 v Brně), a nebo, i opakování výkladu pro ty, co nikdy jantrajógu necvičili. Kurs povede Honza Dolenský, autorizovaný instruktor jantrajógy.

Více informací ve přihlašovacím formuláři, pokud máte zájem se kurzu zúčastnit, tak jej prosím co nejdřív vyplňte., ať máme představu o zájmu: http://goo.gl/forms/iThI3M9Eha

Ve formuláři si vyberte jaký formát kurzu preferujete, a jestli byste se zúčastnili i v případě zvolení druhé varianty.
Doporučená cena je 1200 korun / 45 EUR, platba na místě.
Většina peněz půjde učiteli, část slovenské komunitě do Wangdenlingu, a případný přebytek asi jako dar Wangdenlingu,kde každá koruna a euro se víc než hodí, aby se dala dokončit gonpa ap. Samozřejmě peníze by neměly být překážkou, takže, kdo si tuto cenu nebudete moci dovolit a chcete se zúčastnit, tak to nebude problém, domluvíme se individuálně (nauka je přednější)!
Předběžný program:
  • pátek 4.3. - volitelně
  • sobota 5.3. 9-11.30, 14-17
  • neděle 6.3. 9-11.30, 14-16

Žádné komentáře:

Okomentovat