pátek 10. října 2014

Nauka J.S. Taklung Tsetrul Rinpočheho v Praze


Drazí přátelé, rádi bychom vás pozvali na
Učení J.S.
Taklung Tsetrul Rinpocheho:
Tři úrovně osvícení
Přímá zkušenost prvotního stavu Samantabhadry
Tři výroky Garab Dordžeho
18.-19. října, Hotel Pyramida, Praha 6


Dovolte, abychom vás pozvali na iniciaci a učení významného mistra, hlavy školy tibetského buddhismu Nyingma, Jeho Svatosti Taklung Tsetrul Rinpoche. Více informací o tomto velkém mistrovi naleznete v angličtině kliknutím zde.
Rinpoche nám bude předávat následující transmise a učení: 
1) Tři úrovně osvícení. Dharmakája Amitábha, Sambhógakája Avalókitéšvara a Nirmánakája Padmasambhava
2) Přímá zkušenost prvotního stavu Samantabhadry, Osvobození skrze nošení (zplnomocnění) (Kunsang gongpa zangthal gyi tagdrol). Toto učení je součástí tzv. Severních pokladů (Jangter), objevených rigdzinem Godem. Obsahuje mnoho úrovní iniciací do stavu osvícení tří kájí a také transmise učení, souvisejícího s Písní vadžry, 25 oblastí a některé aspekty praxe Thögalu.
3) Tři výroky Garab Dordžeho, dotýkající se základního bodu (Tsik sum nedek). Toto učení pochází z Vima Nyingthigu a je posledním odkazem velkého mistra Garab Dordžeho, s komentářem mistra Patrul Rinpoche. Naprostá esence učení dzogčhenu.


Čas: sobota, 18. října: 10:00 - 17:00
neděle, 19. října: 13:00 - 17:00
Cena je dobrovolná, ponechaná na vašem pochopení paramity štědrosti a nezměrné hodnoty tohoto učení. Pro pokrytí nákladů bychom však uctivě požádali alespoň o částku 1080,- Kč a vyšší. Případný zisk bude věnován neziskové organizaci ASIA Onlus.


Pro aktuální informací o učení, případných změnách v čase či informace o ubytování, sledujte prosím stránky o této události na Facebooku. Nebo se ptejte na adrese blue@dzogchen.cz.
Zaregistrujte se prosím kliknutím zde.
Prosím, pokud víte o někom, koho by tato mimořádná událost zajímala, neváhejte se zasláním této pozvánky.
Těšíme se na setkání v hotelu Pyramida!
Komunita Dzogchenu
www.dzogchen.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat