úterý 1. října 2013

Tanec na mandale v Brně


Ahoj,
vyhlašuji pomoc s pátráním po prostorách na mandalu v Brně,
bohužel u nás v garáži už tanec nemůže pokračovat, ale mandala je plně k dispozici, takže je potřeba sehnat místo, pokusím se o to taky ale čím víc lidí se do toho zapojí tím spíš něco vhodného najdeme, loni se tančilo ve valdorfské škole, ale myslím si že by se stálo za to ještě po něčem porozhlídnout, nebudu se moci asi pokaždé přidat ale budu rád pravidelně přispívat, přijde mi ideální něco jako sehnali v dobřichovicích, místo které se pronajímá jen za hodiny ale dá se i případně třeba na celý víkend..
s pozdravem Pavel

3 komentáře:

  1. Jasně, budem hledat. Ve Waldorfské škole by to asi stále bylo možné, ale vzhledem k nutné před a po-přípravě (odklizení stolů, židlí, přesun Mandaly z patra...a následně vše do pův.stavu), by bylo dobré najít předem volný prostor jinde. Musí se vejít Mandala 8x8m. Také domluva na financování prostoru je důležitá předem.....ve W.škole to zas na druhou stranu bylo fin.velmi výhodné a platil se jen čistý taneční čas.
    Tak, prosím, hledejme :-) Lea

    OdpovědětVymazat
  2. Co sýpka v Medlankach? Nebo tam uz to nejde? Maťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na sýpku se zkusím poptat až se vrátí tatys po víkendu, má nějaký známosti na úřadě kde o sípce rozhodují, díky za tip

      Vymazat