čtvrtek 27. září 2012

Last moment ganapůdže + semináře

Namkhai Norbu rinpočhe
s Elíasem Caprilesem
Dnes jsem u sebe pořádal ganapúdžu, SMSkou jsem ale dal vědět opravdu na poslední chvíli. Rozhodl jsem se,. že když budu mít volný večer a budu k tomu mít okolnosti, budu dělat nějaké praxe a svolávat lidi - sice chápu že většina lidí takhle narychlo nemůže, ale patrně pokaždé někdo dorazí. Je pravděpodobné, že budu mít i v další čtvrtky volno, tj. předběžně inzeruji, že by příští čtvrtek mohla být opět ganapúdža příp. jiná praxe.
Bohužel ani škola, ani aikido, ani sbor, ani jiné aktivity se mi neřídí lunárním kalendářem ale tím normálním, tj. případné ganapúdži nebudou nutně v ty "správné" dny - ale IMHO je pořád lepší to dělat někdy než vůbec jen proto, že v ten "správný" den to jiné okolnosti nedovolují. Pondělí, úterý a středu v podstatě nemůžu, čtvrtek ano, pátek jen když zůstanu v Brně.
A propos, seminář který jsem na komunitním fóru inzeroval začíná již tuto neděli v 20h: permabook.brozkeff.net/doku.php?id=bb-bm-bh-2012. Připojení je přes AnyMeeting, http://www.anymeeting.com/AccountManager/RegEv.aspx?PIID=E150D789804E . Jste zvaní, zatím je jen 6 lidí. Příště se ale posune den i čas na nějaký pracovní den někdy odpoledne, aby mohli i další lidi co se mi ozvali, ale ta neděle jim nevyhovuje. Počítám s tím, že by to bylo v úterý nebo ve středu cca od 4 do 6 odpoledne, pokusím se zajistit si malou učebnu na FSS + samozřejmě streaming. Ozvěte se mi pokud máte někdo zájem.

Žádné komentáře:

Okomentovat