úterý 24. ledna 2012

Pozdrav z Lutychu

Zdravím vás do Brna z belgického Lutychu, kam jsem dnes docestoval poté, co jsem hned první den v cizině stihl ztratit občanku, se kterou jsem sem přiletěl. Krom příjemné hodinky strávené na policii a spoustě hodin hledání ubytování to začíná vypadat docela dobře. Dokonce se mi na mou výzvu v Norbunetu ozvalo pár lidí z Holandska, jiných částí Belgie a Kolína nad Rýnem, tj. z dojezdové vzdálenosti. Jen tak pro informaci, v Belgii prakticky - až na jednotlivé praktikující - neexistuje dzogčhenová komunita, gakyil a nic takového, nicméně na základě mé výzvy už došlo k nápadu, že by se tu od března mohla vyzkoušet společná setkání a praxe v Bruselu, kam to je z většiny Belgie hodina až hodina a půl jízdy vlakem.

P.S.. Pro anglicky zdatné si jako bonus dovoluji odkázat na zajímavý článek známého psychologa a religionisty Dr. Charlese Tarta, jak popisuje své zkušenosti z meditačního retreatu, kde po letech se dostal ke zkušenosti přirozenosti mysli...

1 komentář:

  1. Ahoj Martine!

    Tak som rad, ze si sa tam nestratil a ze sa ti pomocou netu podarilo najst novych znamych. Mozno sa stanes novym belgickym gakyil:)
    Ako sa povie dobry den?

    Vsetko dobre
    Juraj

    OdpovědětVymazat