úterý 22. března 2011

Středeční setkání brněnské sangy

Ahoj všem,

jak bylo po sobotní transmisi domluveno proběhne první "pravavidelné" setkání tuto středu 23.března na Jungmannce u Káti a Dalibora od 19:30. Na programu bude podle počtu a složení přiševších vysvětlení praxe krátkého tunu nebo ( pokud nepřijdou noví zájemci o nauku ) jiná praxe. Vysvětlení se ujal Juraj. Prosím o sdělení zda přijdete nejlépe na sms na můj mob. 602 543356

3 komentáře:

  1. Ahojte,
    v stredu večer je aj jantrajóga. Teda aspoň ja som na nej túto stredu bola, tak mozno na pravidelne stretnutia by bol vhodny iny den.
    Tak škoda ze sme každý boli na inom mieste :-( rada by som vás po dlhej dobe videla. Neskoro som si všimla, že je a iný program.
    Majte sa pekne.

    OdpovědětVymazat
  2. O kolizi střed s pravidelnou jantrou jsem se po transmisi zmiňoval, pochopil jsem z toho že primárním cílem těchto setkání je předat novým lidem nějaké ty základní praxe. Pokud by to mělo být v jiný den, přimlouval bych se za pondělí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,

    zamer je taky, ze sa budeme venovat konkretnym castiam praxi, s pohladu SMS a Dzogchen obecne. Sam viem, ze ked studujem, napriklad ocistu 5 elementov, tak zistujem, ze vela veci nechapem spravne a robim nedokonalo.Takze naopak, sedenia su venovane vsetkym. Budeme prechadzat praxe, ktore sa v komunite praktikuju, Dalibor ma zoznam. Sedenia su zamerane na hlbsie pochopenie nauky, nielen ze napr. Boddhicitta znamena sucit a bodka.Sam z vlastnej skusenosti viem, ze bez spravneho pochopenia nahladu (tawa) nie je ziadna meditacia ani jednanie.
    Co sa tyka terminu zatial to bude byvat streda.Samozrejme ak sa najde dostatok zaujemcov, mozeme podiskutovat o nejakom inom case, vsetko zavisi skor od zaujmu. Navrh vzisiel od Dalibora, ten dal k dispozicii aj priestor, takze som to koncipoval aj vzhladom k nemu.
    Juraj

    OdpovědětVymazat