čtvrtek 24. února 2011

Transmise v Brně

Ahoj, prosím všechny kdo přijdou k nám na Jungmannku na transmisi v sobotu 19.března 2011 v 04:00 a následující ganapudžu aby se nám přihlásili na e-mail:

dalibor.brno@email.cz
nebo
bognarovak@seznam.cz

Příchody nejpozději do 03:45. "Materiální obětiny" nakoupím podle počtu. Uvítal bych od Juraje nebo Pavla informaci jestli přijdou, jednak kvůli technice přenosu ( hardware mám zajištěn ) a následné ganapuji.
Pokud přivedete nováčky tak prosím rovněž uvést v jakém počtu.

OM-A-HUM

4 komentáře:

  1. Ahoj Dalibore a Katko, na transmisi přijdu.
    ad. Nováčci - v úterý mám sraz s jednou zájemkyní o dzogčhen. pokud projeví zájem, připravím ji na transmisi a potvrdím zda má zájem dojít i ona. Navigaci na místo jí vysvětlím.
    Ganapudža ok - jen bych byl vzhledem k případným novgáčků i ranní hodině pro Simple ganapudžu bez zvonění. Vycházím i z toho, že naše střední ganapudža může na nováčky působit i "demotivačně" a vzdáleně. Stačí být v esenci praxe. A taky je jednodušší jim to přiblížit.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dalibore, na transmisi i pudžu přijdu. Díky, Katka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dalibore, situace se mi trochu zmenila.
    V terminu 18. - 20. 3. bude v Ziline Kurz Tance 6 prostoru s Elishou K., kam asi pojedu. Ohledne pripravy novacku: vim zatim o dvou - oba (pokud budou mit zajem) na transmisi pripravim, a dam jim info, jak se k vam dostat, kdy dojet, co si vzit s sebou.
    Mej se fajn a diky.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Dalibore, vcera jsem se sesel se dvema zajemci o transmisi, se Zdenkou a s Dusanem - oba maji zajem na transmisi prijit. Rekl jsem jim kam a kdy maji dojit, poskytl mailovy kontakt na tebe a tvoji Katku. Pokusil jsem se odpovedet na jejich dotazy kolem dzogchenu, transmise, textu atd.

    Od zitrka budu tyden v Praze - takze jsem se domluvil na treninku praxe pro tyto dva s Jurajem - maji na nej tel. kontakt, meli by se mu ozvat.
    Takze s temi dvema prosim pocitej na transmisi + i na ganapudzu.
    Diky, diky.
    Pavel

    OdpovědětVymazat