neděle 20. února 2011

Transmise 19.3. v Brně?

Březnová transmise se blíží, bude ve 4,00 hod ráno, sobota. Můžete si to vzít někdo na starost? Já budu v Praze, jelikož od 20.3. začínají Kunye, takže nemohu nabídnout svůj prostor jako obvykle. Ptal se mě Pavel Golich z Nového Jičína, mají někoho na transmisi nového, tak aby věděli, kam mají přijet.

7 komentářů:

  1. S transmisí počítám, ale nevím, zda se ke mně zájemci vejdou. myslím, že by se měli vejít - kapacitně 10 lidí. Po transmsisi Short ganapudža, ok?
    Kdyžtak se ozvěte, kdo víte, že přijdete. S Golichovými a zájemkyní od nich počítám. Pokud máte někdo nabídku většího prostoru s internetem, samozřejmě můžem změnit směrem k vám. Pokud někdo víte o nováčcích, co potřebují na transmisi připravit, dejte vědět.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  2. Já se přiznám, že si netroufnu ve 4h ráno v paneláku nabídnout hromadnou transmisi. Lea

    OdpovědětVymazat
  3. nabízíme prostor una Jungmannce u Káti a Dalibora myslím že 10-15 účastníků je naprosto v pohodě ( kdyžtak vystěhujeme nějaký nábytek :-) pokud se týče následující ganapůdži tak také O.K. j

    OdpovědětVymazat
  4. Prima, tak u vas Dalibore... Jeste se domluvime spolu na priprave novacku. Jak jsem psal, jsem schopen jako obyvkle dopredu se s nimi sejit a udelat priblizeni a vyklad praxe transmise dle bookletu, a dle jejich moznosti a okolnosti. Diky.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud bych to se spolubydlící domluvil včas, tak by se to mohlo konat i u mě (Došlíkova 26), 15 lidí by se zde vešlo. Ale jestli u Dalibora to už je domluvené tak OK ;)

    OdpovědětVymazat
  6. P.S. Jako alternativa na ten víkend uvažujeme s Járou a Veronikou se tanečním retreatem v Phendelingu, tj. transmise by pak mohla proběhnout i tam :)

    OdpovědětVymazat