úterý 15. února 2011

Možnosti pronájmu prostor pro Tanec vadžry v Brně

Ciao,


zkoušel jsem vytipované základní školy a pak taneční sály. Pronájem místnosti kam se vejde mandala (cca 8x8m) se pohybuje kolem 200 - 300kč na hod. Dnes budu jednat s ředitelkou naší ZŠ - na škole je možnost pronájmu út, čt odpoledne, tak bych byl pro cca 18.00 - 20.00hod.
Další možnost se nabízí přes TS Dynamic - mají taneční sály různých velikostí na Zábrdovické 2, ale během všedních dnů neúnosně plno až do 20.00hod, tak tam by to eventuálně šlo o víkendu - ale ceny se tam pohybují  175 - 680 Kč bez DPH za 1 hod.
http://www.tsdynamic.cz/50-rozvrh-rozpis
Dejte vědět, jestli je pro vás buď ZŠ Nám 28. října (út, čt 18.00 - 20.00) - pronájem bude asi kolem 250 kč na hodinu, nebo jestli byste raději na pár hodin o víkendu v TS Dynamic - jestli byste pravidelně docházeli a platili společný pronájem. Uskladnění mandaly u nás na škole nebude problém.


Mějte se fajn.
Pavel

28 komentářů:

  1. Ta vaše škola mi přijde fajn.I doba. Za mě jo. Dík. Lea

    OdpovědětVymazat
  2. Vikendy urcite nedavam, kdyz nejake volne zbydou, mohu jet do Brodku a vzit ostatni. Pronajem u Vas mi nevadi, nebudu urcite chodit oba dny ut a ct, ale asi to je jen na vyber, ne? bud ut nebo ct? Jak by se to platilo? Dopredu nebo kazdy tyden zvlast? Nektery tydny jsem mimo Brno kvuli retreatum a Kunye.

    OdpovědětVymazat
  3. Zvážil jsem tu možnost pronájmu ve škole a podle mě to není nakonec dobré řešení. Tělocvična je dole u vchodu, vedle vrátnice, kudy chodí učitelé a určitě by se spolu s paní vrátnou divili, co za "esoterické zvuky" a věci se děje ve škole. Nemluvě o tom, že by se tam jistě chodili podívat, takže bych asi byl jako ten jogín, co cvičí na pláži jantru, což opravdu nechci. Kdyby to bylo jako na ZŠ Sirotkova, nebo ZŠ Antonínská, bylo by to ok, ale takhle to moc nevidím.
    Budu zkoušet další místa.
    Pokud jde o všední dny, počítám, že by to byl jeden podvečer týdně, případně pak jeden půlden o víkendu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj ,ja jsem za kazdotydenni tanec ve vsedni den a pravidelne jednou az dvakrat mesicne soboty.(1 2 soboty bohuzel skola a 1 sobota tanec v Phendelingu)Ja jsem obeslala nekolik salu a telocvicen,ozvali se mi zatim ze 4.

    1- taneční sál no feet,maji 3 saly,ale 2 maji maly rozmer(7 krat 10m) a 1 velky 10krat 10 m,ale podle fotek maji sloupy uprostred,napsali mi at se prijdu podivat byli by mozne nejake vsedni vecery a nebo i vikend.Ale mandalu tam nenacpem.

    2-lady box,telocvicna v centru,ochotni cenu domluvou,ale velikost bohuzel 12 krat 5m.

    3-zajimavejsi pronajem salu 95m2,200 na hodinu,moznost o vikendu.Ale zatim mi nerozepsali kolik krat kolik metru to je.

    Z ostatnich se mi zatim nikdo neozval.
    Mozna by bylo fajn kontaktovat i tu Antoninskou kde byva jantra,jestli nemaji nejake soboty a nebo i vsedni vecery volne.Tam se mandala vleze a zima tam tolik na tanec neni.Kazdopadne kontaktuji dalsi a snad se brzy neco objevi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Další prostor nabídnut od skupiny Šambala (co jdou myslím podle mistra tib. Čhogjam Trungpy) na Šujanově nám. Psal jsem jim mail, kdy se tam můžu dojít podívat na sál... Počítám, že snad do konce týdne.
    P.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak do Šamabaly mám namířeno dneska... Snad to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  7. Takže jedna paní,co pronájímá sál na cvičení,mi odepsala,že míry sálu odpovídají,čísla mi tedy nezdělila,ale domluvili jsme se,že se přijdu podívat a projednáme to s rozvrhem tělocvičny.Nabízí víkendově soboty za 200Kč na hodinu.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za vaši snahu. Já zkoušela jen telefonicky tady u nás, ale tělocvičny plně obsazeny.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak bohužel tělocvična plně vyhovující ,ale z Prahy.Došlo k chybě v komunikaci,jelikož inzerát byl veden pod Brnem :(

    OdpovědětVymazat
  10. Do jedné řečkovické ZŠ mám volat v pondělí, kdy tam bude paní, co to má na starosti.....rozměry by prý měly vyhovovat, zatím je volný pátek, ale od března i jiné dny. Problém je prý ale, že tam dost svítí slunce a je to znát i navečer....uvidíme v pondělí. Lea

    OdpovědětVymazat
  11. Leonko slunce nevadi :)
    Ja se mam prijit podivat na telocvicnu do Zidlochovic,z jejich rozvrhu je zmatene kdy maji volno,soboty maji uplne prazdne,tak jsem o detaily pani jeste psala,tak snad to bude ok.

    OdpovědětVymazat
  12. Takze byli by ste eventuelne pro dojezd do Zidlochovic?Mistni Orlovska telocvicna ma volno ve stredu od 18 do 20 hod.A soboty ma volne z obcasnou navstevou begmingtonu,ale jde domluvit týden až 14dní dopředu,že bychom přišli.Jsou ochotni nam sepsat smlouvu na pravidelne dochazeni.Velikost by pry mela s odrenyma usima byt na sirku tech 8 a na delku i vic.Doporucili mi,ze se mam prijit podivat a pro zajimavost jeste jejich rozvrh,mozna bychom se vtesnali i v jiny den nekam,telocvicna je otevrena do 21hod. https://www.google.com/calendar/embed?src=orelzidlochovice@volny.cz&ctz=Europe/Prague&gsessionid=OK
    Zda se vam to ok?MAm to zkusit,nebo chcete radeji neco uplne v Brne?

    OdpovědětVymazat
  13. Určitě to držet, ale počkala bych ještě, co zjistí Pavel, příp.já v pondělí. Jen-ve středu je Jantra...já jsem teď doma, do pátku na neschopence, tak nechodím, ale ráda bych i tu Jantru zpočátku procvičila s ostatními. Ovšem v případě střetu s Tancem, dávám přednost jemu.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak situace s pronájmy v tom bývalém objektu Střední slévarenské školy (dnes VŠ Karla Engliše) na Šujanově nám. je zhruba takováto:
    Mluvil jsem dneska s cvičitelem kurzu Integrální jógy skupiny tib.buddhismu Šambala Ondřejem Nečasem.
    Mají pronajaty trvale dvě místnosti v objektu školy na Šujanově náměstí - http://www.jogin.cz/Sambala-centrum-jogy-v-Brne/
    V jejich týdenním programu by bylo "okno" pro nás volno st, pá vždy od 20.00 do 22.00.
    Menší místnost cca 5x7m, větší může být tak 9x7,5m, ale možná i 9x8m - zítra půjčím u nás ve škole pásmo a dojdu změřit. Pronájem velké 200kč na hod, menší 150kč na hod. Možná by šlo jednat o slevě. Pro nás na tanec samozřejmě ta větší místnost. Výhody? Nebyli bychom nikým rušeni, Šambaláci to mají fajn odizolované, v místnosti koberce, zařízeno jako meditační místnost. V celém objektu školy mají pronájmy střídavě různé skupiny kung-fu, bojových sportů, různých tanečních a meditačních skupiny. Teoreticky by se dalo jednat i o víkendových pronájmech, ale to je otevřené, moc to nepěstují prý, zatím. Nejdřív je třeba změřit tu velkou místnost.

    Dále je možný pronájem jedné ze dvou místností úplně bokem, v zadní části té obří historické budovy (velikost 7x5m) pro meditační účely, neboli kdybychom tam chtěli rozjet brněnskou gonpu. Pokud by byl zájem, můžu začít jednat o ceně pronájmu (jestli jen na pár hodin týdně a kdy). Výhoda? Nikdo kolem, takže ganapudža a ČO "no problem". Bylo by treba vybavit laciným kobercem, záclonami atp.
    Zítra to můžem probrat na ganapudže. Bude-li zájem, dá se tam v týdnu kdykoliv zajet mrknout. Je tam prima školník, co se střídá jen s jednou kolegyní, takže přístup bez problémů a vysvětlování. Ohledně pronájmu mám kontakt na správcovou, co se o pronájmy stará. Parkování kolem školy ok.
    P.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak doufm,Pavle ze to bude tech 8m :).J pozdrzuju ty Zidlochovice,pokud jste ochotni do toho jit,kdyby nic jineho nedopadlo.A ted mi jeste odpovedeli se dvema saly,kdy maji v jednom volno pouze v pátek 19-20:30(ten se zda vice vyhovujici).A v druhem na bjove sporty mji volno streda 19:30-21 a ctvrtek 16-17:30.Pani mi ale jeste neposlala rozmery,takze pk dam info.

    OdpovědětVymazat
  16. Veroniko, hmm, do těch Židlochovic bych za sebe nejezdil - po práci ve všední den pravidelně za Brno, to bych nedával. jinak ty sály a doba pro mě ok, jen ve čtvrtek 16-17.30 se budu věnovat sportu na své škole.
    Uvidíme, co rozměry.
    P.

    OdpovědětVymazat
  17. Takze oba saly pry splnuji velikost.Mam se prijit podivat a projistotu sebou vemu i pasmo.Pronjem salu je 250Kc na hodinu,to uz je podle me ta vyssi hranice ceny.Je to kousek za technickým muzeem.Meli by voln jen vyse psane dny.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak na ty 2 saly u technickeho muzea se pujdeme podivat radeji i s tim pasmema zkusim pozdrzet tu stredu a patek vecer,a pak kdyby nedopadl jiny sal,tak si jeden termin vybereme.Je to ok?

    OdpovědětVymazat
  19. Tož, to vypadá dobře, děcka. Dík. Verunko, nepřijdete přece jen na ganapudžu, doprobrali bychom to tam...

    OdpovědětVymazat
  20. Veroniko, mohla bys mi zapůjčit pásmo na změření toho sálu na Šujanově nám.? Bohužel u nás neškole ho teď nemají, je objednané a čeká se na ně. Musel bych ho jinak zakoupit...
    p.

    OdpovědětVymazat
  21. Tak, bohužel, řešení v řečkovické tělocvičně se přesouvá na středu, neb je paní "tělocvičnová" nemocná.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj,tak jsme vcera byli okouknout dva saly na Kolejní 2.Jeden je nepoužitelný,byl na bojivé sporty s trvale položenou žiněnkou přes celý sál a druhý byl pěkný zrcdlový mandala by se do něj pěkně vlezla.Ale chtějí 250 na hodinu a mají volno pouze v pátek od 19 do 20:30hod.Jak se vam to pozdava?

    OdpovědětVymazat
  23. Veroniko, ulice Kolejní je trošku bokem, ale šlo by.
    Leo, tak uvidíme jak ta řečkovická tělocvična, ale je dost odkrytá těmi okny ven, že jo?

    Nechávám tu nabídku od nás ze školy, co jsem vám poslal mailem:
    Po shánení přes různé školy atp. se mi nakonec podařilo domluvit možnost pronájmu přímo u nás ve škole - v hal,e ve 2. patře, která má zároveň jednu stěnu částečně jako zrcadlový sál.
    Čekám na kolegyni tělocvikářku, abych přesně změřil šířku haly - zatím jsem ji odkrokovat - a měla by mít na šířku přes 8m. a na délku cca 20m.
    Pokud byste se chtěli dojít omrknout, není problém kdykoliv během dne v týdnu či odpoledne.

    Kde: střed města - MŠ a ZŠ nám. 28.října (nejbližší doopravní spojení je bus č. 67 zast. Nám. 28 října, nebo tram č.3, 5, 7, 11 - hned za rohem na Milady Horákové.
    Údaje: Hala je volná k pronájmu ve čtvrtek odpoledne až do večera do 21hod. (případně bych ještě mohl zkusit pondělí).
    Zvážil bych tedy např. pronájem od 18.00 do 20.00hod., co vy na to?
    Cena: 305 kč na hod. (je nastaveno naším zřizovatelem z Magistrátu)
    Platba: až v červnu by byla celková částka dle pronajatých hodin převodem poslána na účet školy.
    Garant domlouvání: me :-)

    Pokud byste měli zájem chodit, bylo by třeba přispět do fondu Tance vadžry v Brně - s výhledem na měsíce březen - červen (ať už v dané termíny dojdete či ne, tedy formou předplatného).
    Např. pokud nás bude 7 předplatitelů na dané období, je to od čtvrtka 3. 3. března do 30. 6. celkem 18 čtvrtků, vždy po 2 hod. navečer = 36hod pronájmu = 10 980kč celkem na 4 měsíce.
    Tedy při 7 lidech cca 1569kč na osobu za 4 měsíce, 392 kč na osobu měsíčně.

    Napište, jak to vidíte ( dá se domluvit i tak, že byste chodili např. 1x za 14 dní).

    OdpovědětVymazat
  24. pavle,co se týče pásma,nosím ho teď u sebe a můžu kdykoli půjčit,stačí zavolat :)

    OdpovědětVymazat
  25. Pavle, tak pokud nic jiného nevyjde, ten váš sál ve čtvrtek 18-20h bych vzala, snad se nás sejde víc...to bychom ale měli vědět, jak píšeš.
    V Řečkovicích je to nakonec až od dubna, též 300/h(60min.) : po 17.45-19.15h, čt 17-19h, pá celé odpo. Okna jsou zhruba od váše hlav nahoru po jedné straně, myslím, že nevadí.
    Tu Kolejní- pokud jsme schopni se scházet v pátek, což vidím jako problém.
    Nuž za mě tak. Lea

    OdpovědětVymazat