pondělí 31. ledna 2011

Pravidelná jantra ve středu

Pravidelné cvičení jantry s otevřenou veřejností, která byla na kurze s Fijalkou, budou probíhat od 9.2 každou středu od 19hod do 20hod. Cena předplatného na 20 cvičení (tj. do 22.6.2011 včetně) je 800,- a místo máte jisté. Můžete také chodit nahodile, jak se vám líbí, v tomto případě zaplatíte za jedno cvičení 60,- a riskujete, že se nemusíte pohodlně vejít. Prostor, který si pronajímáme je velmi alternativní a má nepravidlený tvar. nachází se na ulici Dvořákova 1, v centru města. Vcházet budeme dveřmi kavárny Manner a po schodech se dáte do prvního patra. Prostor na jantru je otevřen a schodištěm propojen s kavárnou, bud tam možná trošku hlučno, na druhou stranu příjemně teplo. Wc je k dispozici, dole v kavárně si lze zakoupit i něco na pití a přinést nahoru.
program
cca 30minut rozcvička
cca 30minut - devět očistných dechů, cigdžong, 8 pohybů

Jelikož s námi bude choti veřejnost, nebudeme dělat ani A ani hlasité věnování zásluh. Po dalším retreatu s Fijalkou zařadíme vlnu vadžry a možná i 1.sérii janter, pokud ji Fija bude učit. kdo máte zájem chodit pravidelně a nepřihlásili jste se do registrace, napište mi určitě mail. Počet míst je omezen!

1 komentář:

  1. To sme si ale krasne zacvicili. :) Ludia nebudte lenivy a pridite nabuduce na jantru vsetci.
    ... Jasne si spominam na slova Jima Valbyho z Merigaru, ked nam hovoril, ze bez jantra jogy sa ziadna realizacia nekona.
    Takze sup sup 8 pohybov ;)

    Mischall

    OdpovědětVymazat