úterý 14. prosince 2010

Středeční ganapůdža je u Nikol

Přijďte a dejte vědět, že přijdete, může se stát, že to bude zase přenášeno přes webcast a bude to přesně v 19,00, nevím to přesně, ale jelikož jde Rinpoche na operaci a přenosy jsou stále každý den v 10,00 a v 19,00 do pondělí 18.12., tak je to dost pravděpodobné. Navíc je přenos v 14,00 14.12. neboť je další oerace.

5 komentářů:

  1. Niki, proč se Lei nezeptáš, zda to u sebe zrušila pro nemoc, nebo ne? Když to minule nabídla. Pokud se cítí ok, a nechává to napsané v nabídnutých praxích, tak asi není nejlepší to změnit bez domluvy. Trochu komunikace a koordinace by to chtělo, holky.

    OdpovědětVymazat
  2. Přenos webcastu dnes není ve 14hod., ale v 11hod.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak je vidět, všichni to chápou jako moji chybu "že jsem prý zrušil ganapudžu u Lei pro nemoc". V neděli ale nebylo jasné, jak to bude. Myslel jsem, že se dle stavu nemoci domluví Lea s Nikol, dohodnou se, kde to tedy bude, podle zdravotního stavu. Niki předpokládála asi, že je to hotová věc, což nebyla.
    Tedy že pokud bude Lea nemocná, bude ganapudža u Niki. Hmm, zjevně jsem situaci asi zkomplikoval, příště se do toho nebudu míchat. Všem zúčastněným se omlouvám, beru to na sebe.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  4. Mluvila jsem s Leou, jsme dohodnuty, ze to bude u me, at nedelame vetsi zmatek nez je. Co se tyce vzajmeneho pochopeni mezi lidmi, je pravda, ze co clovek to original a tak, ikdyz vsichni pracujeme s cistym zamerem, se to nekdy nesejde. Bylo by smutne, kdybychom se pro nepochopeni jeden druheho prestali setkavat a praktikovat spolu.

    OdpovědětVymazat