pondělí 11. října 2010

Tak nám uplynulo září .... a máme říjen

a není to jen o novém měsíci ale, a to hlavně, (ne)dění v Brně a nebo mám špatný náhled ??? Možná že si každý(á) z nás pilně a každodenně praktikuje doma a je to jistě jeho věc. Nicméně na konci srpna napsal Pavel na blog návrh společných praxí a nic moc se nemanifestovalo ....

Možná jsem mimo ... ( dění a nebo mísu ) ??? Ano uznávám že Jim Valby v kombinaci s Francií nám daly zabrat a my se z toho s Káťou ještě vzpamatováváme ( zdravotně ). Nicméně bych se přimlouval za návrat k tématu společných praxí, nejen proto, že se můžeme posunout dál, ale také vás rád(i) uvidím(e:-).

Co se týče prostor tak na Jungmance je možno třeba u nás (skoro)každý týden v úterý od 19:00 ( až dáme Míšu hajííííí ).

DaK ( Dalibor a Káťa )

4 komentáře:

  1. Rád přijdu když bude možnost. Michal

    OdpovědětVymazat
  2. jsem porad jeste nachlazena a mam kopec prace kvuli uctovani retreatu s Jimem, moc mi nezbyva na dalsi veci, zejmena osobni a pracovni, takze nic navic neorganizuji, kdyz neco bude pridam se, ale asi en moc pravidelne, vidim to tak do konce roku, nez nastoupi novy gakyil

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dalibore,
    my s Mišom sme tiež dost zaneprázdnení bohužial. Ked sa nam situacia trochu skľudní, tak sa radi pridáme ako učastou, tak aj poskytnutim priestoru na pravidelne praxe.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja ted do ledna vubec nemuzu ve ctvrtky a uterky. POndeli, streda, patek - rad prijdu na ganapuju ci jinou spolecnou praxi, pokud budu v Brne.

    Ted jsem nemocny, tak nic :)

    OdpovědětVymazat