čtvrtek 9. září 2010

Možnosti Tance vadžry

V SOBOTU 11. 9 - OD 12hod. JEŠTĚ MOŽNOST TANCE NA MANDALE U ZEZULU.
Tanec vadžry proběhl od 12hod. do cca 16:30 - pak jsme vyklízeli mandala hall, třídili a balili mandalu. Pak přípitek U vrtule na medláneckém letišti. :-)

Další možnosti Tance vadžry v Brně - případná domluva na zapůjčení mandaly se Zezulovými. Záleží nyní na silném zájmu pravidelněji praktikovat Tanec vadžry v Brně. Kdo máte možnost, nabídněte místo a napište kolik by stál pronájem. A kdo byste chodil.
Ať se všem daří!
Pavel

Zdravím,

jak někteří již asi víte, rodiče Zezulovi budou na podzim potřebovat využít prostor garáže ze skladových důvodů, a tedy se bude muset mandala smotat. Pokud bude někdo mít nějaký dobrý návrh na prostor, kde by se dalo tančit, můžeme si mandalu na dané místo po dohodě půjčit.
Jinak se nabízí víkendy - asi většinou v neděli odpoledne - s možností tančit na mandale v Brodku u Prostějova (po domluvě s Lucií Hruškovou).
Další možností je zajet si zatančit (po domluvě) do Olomouce.
A jakmile bude dokončena a zprovozněna gonpa v Phendelingu, tak potom se budou pravidelné dny s Tancem vadžry domlouvat i tam.
Chtěl bych na tomto místě moc poděkovat Zezulovým za vzácnou a neopakovatelnou pohostinnost spojenou nejen s mandalou a tancem vadžry, a těším se, že si i tak budeme často potkávat.

Mějte se krásně, všichni.
Pavel S.

5 komentářů:

  1. Já též děkuji za Mandalu a možnost Tancovat přímo zde.....díky srdečným Zezulům...Okolnosti nám Brňákům byly takto štědře dlouho nakloněné.....vše se ale vyvíjí. Teď je nasnadě otázka, zda i my a dostatečně. Všechny alespoň takto zdravím po delším pobytu mimo civilizaci....nutný to pro mne balzám na přehršel všeho vůkol....asi brzy zopakuji. Zatím se mějte krásně. Lea

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se přidavám s vyjádřením vděčnosti Zezulovým,i těch pár návštev co jsme s Verunkou podnikli byly parádní a účinné.

    Upřimně doufám že se na jaře mandala do zezulingu vrátí.
    om ah hum

    jinak taky uvažuju kam přes zimu, v mandala týmu s námi počítejte.
    nabizim auto s kufrem a až tři místa volné...
    cau jara

    OdpovědětVymazat
  3. velký dík Evo Michale a Pavle, dík za azyl

    Blanka METTAjící

    OdpovědětVymazat
  4. Na Základní škole 28. října, kde dělám, je možnost pronájmu tělocvičny 195kč na hodinu - volno je v Pondělí od 18.30 - do 20.00.
    Pa.

    OdpovědětVymazat