pondělí 30. srpna 2010

Krátké zprávy z Merigaru West

Ciao, všechny zdravím -
- Kořenovou iniciaci k sérii nauk Longsalu - Džnánadákiní Gomadevi - se zůčastnilo a závazky přijalo přes cca 800 praktikujících.
- Na učitelském tréninku a zkouškách před Rinpočem uspěli všichni kandidáti na vyučující SMS Base (mezi úspěšnými kandidáty byl i Yeshi S.K. Namkhai ) + I. a II. level Jantrajógy, a Tanec vadžry I. a II. level.

Za ČR máme nyní vyučující jantrajógy I. level Medvěda a Fijalku, v Tanci vadžry pak má I. level z dřívějška Margit Martinů, která nyní úspěšně absolvovala i zkoušku II. levelu (Tance Písně vadžry). Medvěd i Margit budou jistě rádi, když je jako instruktory pozveme. Dalšími kandidáty, kteří uspěli, jsou např. Honza Dolenský (jantrajóga I. level) a jeho žena Elisha (I. level Vajra dance) - oba žijí ve Vídni, mají to k nám kousek.
Např. Margit by nemusela nutně vyučovat, ale mohl by s ní proběhnout několikadenní taneční retreat. Stačilo by mít pro ni zázemí a složit se jí na letenku a stravu. Nemusí to být nutně ještě v tomto roce, dá se zvažovat dle zájmu na začátek roku příštího.
:-)
Mějte se krásně.
Pavel

Žádné komentáře:

Okomentovat