sobota 6. března 2010

Návrh na 10.3. M. den Tance vadžry a kurz II.poloviny Tance písně v. s Ritou

Ciao, na 10.3. , kdy je výročí Rinpočeho učitelky Aju Khandro a Mezinárodní den Tance vadžry jsem se domlouval s Pavlíkem Z., že bude možnost přijít tančit na mandalu už od dopoledne. Přijede asi Lucka, další uvídíme. Takže na mandale bychom mohli být už kolem 11hod. Tak pokud byste někdo měli čas...

Potěšitelná zpráva přišla od vyučující tance vadžry Rity Renzi - domluvili jsme se na termínu pro II.polovinu Tance Písně vadžry tady v Brně.
Kurz by probíhal od pátku 16.4. do úterý 20.4.
Dal by se tedy stihnout o jeden den dřív - což ovšem záleží hlavně na tanečnících. Rita psala, že pro rychlejší posun by bylo třeba, aby si tanečníci zopakovali před kurzem kroky I.poloviny Tance Písně vadžry, aby se pak mohlo hned navázat od RANABHYATHY...
což mě přivádí k návrhu na Celodenní Tanec Písně vadžry v sobotu 13.3. u Zezulů... od 10:00hod.
Na programu bude korigování chybných kroků v ženském i mužském partu, načasování pohybů s rytmem "timing" a společný tanec mužského a ženského partu Tance Písně vadžry - kam až umíme.
P.S.: Pokud přijdou muži :-), dá se také pokročit o fázi dál za I.polovinu kurzu s Ritou - tedy za SURYAHATARAEPASHANAPA.

Mějte se fajn.
pavel

6 komentářů:

  1. Ve středu přijdu až v těch 6 večer.

    V sobotu už mám od rána cca do 4 hodin nezrušitelný program a tak nebudu moct přijít.

    OdpovědětVymazat
  2. Na tento víkend jedem k rodičům do bruntálu kvůli daňovému přiznání, takže nemůžem. Středu na 18,00 stíhám tak tak.

    OdpovědětVymazat
  3. na středu se těším a doufám že okolo 17 bych mohla byt v Brně, no a toho 13.3 to nevím, protože jsem slíbila Dance z Ol že bych byla jeden den v posledním březnovém víkendu kdy by chtěla přijet zkoušet kroky před druhou půlkou tance, takže pokud by to Zezulaling unes a pokud by chtěl jěště někdo se přidat myslíte že by to bylo možné i toho 27 nebo 28.3.?
    fšecky zdraví Banka

    OdpovědětVymazat
  4. Ciao Blanko, tak se uvidíme pozítří na mandale a domluvíme co a jak s tanečními sobota(mi). :-) Určitě by se mělo tančit tuto sobotu.
    P.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím všechny, 13.března ještě nemůžu přijet na celodenní tanec, nejdříve víkend 27.-28.3., taky si nutně potřebuju zopakovat muže.Blanka může jezdit jen jednou měsíčně, tak jsem se jí ptala, jestli ale budete intenzivně cvičit, určitě se do toho pusťte co nejdřív.Dana

    OdpovědětVymazat