středa 9. prosince 2009

Slovenský ling a příspěvky

Končí nám rok 2009, někteří ještě nezaplatili za listopad a většina z nás za prosinec. Možná se nám povede přijít na některou ganapůdžu do konce roku, tak prosím vemte si vždy příspěvky s sebou.

Ještě bych chtěla otevřít diskusi kam, kolik a jak na slovenský ling posílat a platit. Jsou nějaké novinky, slovenská komunita měla v průběhu retreatu s Yeshim asi dvě schůzky, jediné co je nyní na papíře je k nahlédnutí na:
http://docs.google.com/View?id=dnkx5k4_31gp6ngnfg

V podstatě se zatím nestalo nic nového, není žádný projekt, podlé kterého bychom věděli jak to bude v lingu vypadat a kdy se alespoň něco zrealizuje.

REKAPITULACE v komentáři.

2 komentáře:

  1. Aktuálně za Brno je to tak, že vybíráme platby, ale neodevzdáváme je. Skládá se nás 11 lidí z Brna (Pavel S., Pavel Z. Lea, Juraj, Vladimír, Andrej, Michal J., Maťa, Mirka, Dalibor, Nikol), měsíčne vysbíráme 2638,-, tj. řádově tak 100EUR. Pokud všichni zaplatíme, to co jsme slíbili, vysbíráme za celý rok 34.476Kč, tj. 1379EUR. Odevzdali jsmje 13.252Kc, takže bychom do konce roku měli nastřádáno 21.22.4Kc.
    Z dat, které byly k dispozici k 29.9.2009 vyplynulo, že na Slovensku pravidlně přispívá pouze pár lidí (méně než nás), ale celkem vybrali 1032EUR. Za stejnou dobu jsme za Brno vybrali 1071EUR.

    Zatím jsem v Ling Teamu jako koordinátor pro Moravu já, nicméně, pokud kdokoli z brňáků by rád v Lingteamu pracoval ,je vítán. V podstatě není zatím stále co koordinovat, jen vybírat příspěvky a čekat na jejich uplatnění. Vybírat příspěvky, mohu klidně dál, ale ráda bych se s vámi pobavila nad tím NA CO jsme naše příspěvky ochotni poskytovat.

    Situace ve slovenské pokladničce může být po retreatu s Yeshim různá, určitě ne ale šíleně v plusu, spíše budou rádi, když jim to vyjde bez ztráty. Takže celková finační situace dovolí pravděpodobně projekt typu "plošina na mandalu" atp. Je na nás, jestli se rozhodneme je poskytovat na konkrétní věci nebo je budem odevzdávat na chod lingu, nebo je zkrátka odevzdáme a nebudeme řešit co se s nimi děje. Ráda bych sem do komentářů nebo mě do mailu získala odpovědi ode všech, kteří přispívají.

    OdpovědětVymazat
  2. stručně řečeno .... budu přispívat i nadále ale pouze na konkrétní a "zůčtovatelné" aktivity

    OdpovědětVymazat