pondělí 30. listopadu 2009

Tanec vadžry v sobotu 5.12.?

Ciao,

nejdřív bych rád všem ze srdce popřál silné propojení skrze setkání s mistrem nauky dzogčhenu Yeshi S. Namkhaiem na Slovensku, v Bratislavě. Jistě to bude bezprostřední setkání a propojení s naukou dzogčhenu, velmi blízké přes naše zkušenosti ze západního světa.
Yeshi je velmi "nerituální", a setkání s ním je velmi přímé a umožňuje otevřít "stav přesahu mysli v nás, který nic neuchopuje", a to velmi bezprostředně. Tak jsem alespoň zažil dle retreatu v Českém Krumlově. :-)
Asi by bylo zbytečné hrotit středeční Ganapudžu v Brně, neb možná velká část brněnských pojede na veřejnou přednášku do Bratislavy... ale klidně ganap. může být, pokud se ti, co nepojedou, chtějí sejít... Navrhněte...

Pro ty, co by zůstávali poblíž Brna mám návrh "propojit se" se stavem praktikujících dzogčhenu všude, skrze Tanec na mandale u Zezulů, v sobotu 5.12. , od 10hod.
Pokud by to bylo možné, mohli bychom se skvěle propojit s vadžrasourozenci během slovenského retreatu v sobotu v Bratislavě (i jinde) - skrze Praxi tance na mandale u Zezulů - vypadá to, že by to šlo domluvit...
Napište, kdo byste došli.

Praxe je vlastně v esenci jen JEDNA! - ač vypadá na mnoho způsobů... :-))))
Tančit bychom mohli od 10hod.? do večera. Nabízím případnou možnost přespání, pokud bychom ještě zvážili tanec v neděli, ale prosím napište, nerad bych to nějak zbytečně někam tlačil... :-)
Pablo

6 komentářů:

  1. Ahoj, ja by som aj došla, ak budem ešte celá :-) Ale sľúbiť na 100% to nemôžem (v piatok mam termin).

    Inak, mohla by som vziať sebou aj mamu, ak by že je v tom čase v Brne? Transmisiu ale nema. Tanec by ju ale možno zaujímal.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Maťa, ano, pokud bys přišla, vezmi klidně svoji maminku, pokud bude mít o to zájem. Jistě bude dobré se s Tancem vadžry setkat, klidně jí řeknu co a jak, v rámci možností. Necítím potřebu nějak něco omezovat směrem ke tvé mamince :-) - vše je vždy věcí okolností a bdělosti :-)
    Každopádně hodně klidu vnitřního přeji "vám oběma", vlastně s Michele, vám třem... :-)¨
    P.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano dopoledne bych přišel, byť asi jen na dvě hodiny a před obědem bych zase zmizel.

    OdpovědětVymazat
  4. My určitě nepřijdeme, plyš plyš :)

    OdpovědětVymazat
  5. ok, uvidime čo a ako, čo sa dovtedy udeje, neudeje a či bude chcieť mama aj prísť. ak budem môct, došla by som.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak kdo máte zájem, mohli bychom tančit od 10hod. do večera. Pak je ještě webcast 15.30 - 17.30, ale to asi dle okolností. Možná půjde spojit na video-webcast přes samostatná audio-hesla jako minule z Barcelony. Ať žije Tanec vadžry!!! :-)
    pablo

    OdpovědětVymazat