pondělí 19. října 2009

Něco z Merigaru? Iniciace

Pokud někdo potřebujete něco z Merigaru koupit, přivézt, zařídit, dejte mi vědět ve atředu na praxi, mohli bychom to při naší cestě na iniciaci zařídit. Jelikož se Andrej rozhodnul, že nepojede, máme jedno místo do auta volné. Pravděpodobně odjedeme buď v pátek nebo v sobotu ráno, vracíme se nejpozději v pondělí v noci. Obytňák nevyšel, platíme si ubytování tam na jednu noc. Celkové náklady nebudou zas tak velké, vypadá to na 1 osobu při 4 lidech v autě na 2000,- (benzín, poplatky, jedna noc za 30EUR). Ještě se něco dává za iniciaci (peníze, dárek). Tak jestli někdo uvažujete... (Pavle Zezulo, nechtěl jsi ty?)

3 komentáře:

  1. Ahojte!
    Poprosim o nejake pilulky She Shi, ak ich budu mat. Nejakych 60 kusov by to spravilo, samozrejme pokial budu predrazene, tak ich nekupujte.
    A poprosil by som, keby ste sa popytali niekoho na to, akym sposobom vlastne prebieha adopcia deti alebo starych ludi v A.S.I.A. Chcel by som si niekoho adoptovat a uz som sa na to viac raz pytal, stale mi to neboli schopni objasnit. Opytajte sa mozno na Merigar Office.
    Dakujem, vela zdaru, ak sa da pozdravte Rinpoceho!

    Me Shell

    OdpovědětVymazat
  2. kolik má stát jedna, aby to nebylo předražené?

    OdpovědětVymazat
  3. Mischelli, ohledně adopce na dálku ti může asi podat dobré info Danielka Virágová, překládal jsem pro ni s dalšími dokumenty ohledně adopce přes A.S.I.A.
    Myslím, že Danileka trvale s A.S.I.A. komunikuje a spoluracuje Kontakt: danielita108@gmail.com

    Ciao Niki,
    prosím o zakoupení knihy Praxe Gómadéví (je pouze v italštině, ale to mi nevadí): ISTRUZIONI ESSENZIALI SULLA PRATICA DI GOMADEVI
    Euro 12,00
    Author: Chögyal Namkhai Norbu

    (Pozn.ke knize Praxe Džanadakini Gomadevi patří mezi vzácné cyklu nauky jasného světla Univerza, esenci srdce Dákiní (Klong chen 'od gsal mkha' 'gro' snying thig i), obdržel ji Chogyal Namkhai Norbu prostřednictvím série zjevení i jasných snů v období 1985 - 2007. Tato praxe se dá kombinovat s Tance Písně vadžry a byla předána v různých formách: dlouhé, střední a krátké verze. Tato kniha zahrnuje všechny tři verze. Praxi lze provádět s použitím nástrojů, rituálně, s Damaru, zvonkem a vadžrou, nebo jen se zvonek a vadžrou, nebo dokonce bez použití nástrojů, rituálu, s jednoduchým prováděním muder.
    První část knihy obsahuje základní pokyny pro praxi, druhá část obsahuje text praxe spolu s ilustracemi a indikací pro použití rituálních nástrojů. V příloze jsou pokyny pro obětování a přínos praxe.

    OdpovědětVymazat