čtvrtek 16. července 2009

Páteční Ganapůdža s diskusí co a jak dále :)

Jelikož jsme se jako vždy o prázdninách rozprchli Merigarů, je dobré se společně sejít a probrat potřeby a možnosti společných prázdninových praxí. Co je jasné jsou Ganapůdži, ty probíhat budou jako doposud, každý, kdo má chuť pořádat ganapůdžu se zapíše do sloupečku napravo.

Co nebudeme řešit jsou jednodenní retreaty, které vždy spontáně povstávají, uskutečňují se a končí. Určitě nějaký uspořádáme, není to však cílem diskuse o pravidlených všedních praxích.

Na čem bude dobré se domluvit jsou pravidelné všední praxe, jejich náplň a četnost.Máme různé možnosti a návrhy:
1) pondělní praxe ponechat jako SMS base - nejde o výklad, ale o praktikování - dobrý pro lidi, kteří se na base chystají a pro ty co už mají zkoušku, ale nestihli vše odpraktikovat (semdziny, lojongy, CHod, Očista šesti oblastí atp.)
2) nebo pravidelný středeční Tanec u Zezulů - super, protože se chceme zúčastnit retreatu na Kurz Tance Vadžry nebo i jiného Tance, dobrý trénink na roztancování
3) nebo jeden týden tanec druhý týden SMS (nebo i jinou klasickou sedavou praxi)
4) nebo jakkoli jinak :)

Prosím pokud se chystáte na páteční Ganapůdžu, připravte si nějaký svůj návrh nebo názor co by vyhovovalo Vám. Pokud se nechystáte, prosím, napište svůj komentář na blog. Společné praxe jsou společné, tak bychom se meli snažit, aby nás mohlo a chtělo chodit společně co nejvíce:)

Nikol

1 komentář:

  1. ahojte,já zítra nepřijdu, takže píši můj názor sem. já na společné praxe mohu chodit 2 dny z úseku pondělí až čtvrtek. co se týká typu praxe, tak mě je to v podstatě jedno.

    OdpovědětVymazat