úterý 28. července 2009

Kurz I.pol. Tance Písně vadžry s Margit Martinů v Brně

Ahoj, dostal jsem od Dana E. z modrého gakyilu e-mailem tuto zprávu - ohledně kurzu I.poloviny Tance Písně vadžry s Margit Martinů:

Zdravím všechny tanečníky,
gakyil jednohlasně schválil, že můžeme uspořádat kurz první části Tance Písně vadžry s Margit v době, kdy Margit přislíbila, že bude moci, to jest 31.října - 6. listopadu. Podpora je, ale tanečníci si musí vše zařídit sami, jelikož bude spousta práce s příjezdem Taklung Cetrul R., kurzem s Igorem, kurzem s Ješim N. ad.
Počítá se s tím, že kurz bude v Brně
1) Jak dlouhý kurz chceme? Margit má podmínku min 5dní, lépe však déle. My jsme se se Spájou bavili, že ideální bude nejspíš 6dní.
2) V jakých prostorách by se kurz konal? Vejdou se 2 mandaly? Možnost přespání pro mimobrněnské?
3) Bude potřeba ubytování pro Margit v Brně.
4) Je třeba zajistit letenku. Kdo?
5) Cena kurzu?
6) komunikace s SSI

Otázka - kurz se kryje s retreatem šitra s Rinpočhem v Merigaru. Předtím bude v Praze Igor a potom bude v Čechách Ješi. Opravdu se nám podaří kurz naplnit?

Zdraví Dagon

---------------------------------------------------------------------------------------------
Poněvadž každá praxe spojená s gurujógou (a kurz zvláště) je "praxí sjednocení s prvotním stavem Mistra", nemělo by vadit, že v tu dobu bude probíhat Šitro retreat v Merigaru. Je to věc volby.
Rád bych vás požádal o váš názor, a případnou nabídku pomoci s uspořádáním kurzu.
Asi to hodně závisí na tom, zda by mohl pomoci Michal a Eva Zezulovi.
Kurz by mohl být opět na Sýpce v Brně-Medlánkách.

Určitě by se mandala naplnila. Jde přece o výjimečnou šanci pokročit v praxi Tance vadžry.
Za sebe: jsem schopen zajistit komunikaci s SSI, komunikaci s Margit, zajistit letenky, třeba i zajít domluvit Sýpku. Ubytovat můžu tak 4 účastníky kurzu.
Pokud by byl o kurz zájem, Středoevropský retreat by se odsunul na pozdější termín.
Pavel

4 komentáře:

  1. Já jsem určitě PRO!!! Mohu pomoci s ubytováním mimobrněnských, popř.se přidám k jiným potřebným pracím.
    Lea

    OdpovědětVymazat
  2. Můj názor na jednotlivé body:
    1) max. délka akce je v podstatě 7 dnů (viz Margitina možnost 31.10-6.11), pokud kratší, tak ušetříme dovolené (ušetřit se dá 1 nebo 2dny).Počet dovolených zajímá ty, kteří s ní musí šetřit a taky ty, kteří pojedou v říjnu do Merigaru na Shitro a/nebo na Igora na trénink 1.st SMS (8-18.10.)
    2) jsem spíše proto udělat Kurz u Zezulů než na Sýpce, koncem října bude zima a Sýpka bude dražší, počet účastníků může být omezen na 22 - tj. střídání na dvě skupiny. Přespání pro mimobrněnské je podle mě v pohodě, určitě se dá vyřešit jako vždy.
    3) Ubytování pro Margit ideálně u Zezulů, pokud s tím vším budou souhlasit
    4)a 6) letenku a komunikaci s SSI jsme určitě schopni nějak řešit
    5) cena kurz je odvislá od počtu a prostoru

    Začala bych tím, že spočítáme náklady na vytopení Garáže u Zezulů a zjistíme kolik se platí učiteli a vypočteme cenu kurzu na 22 lidí. V této podobě bych kurz inzerovala s tím, že do určitého data nutno zaplatit 50% kurzovného a pokud nebude náhradník, tak záloha propadá. Vyhlásila bych datum např. do konce prázdnin. Pokud se přihlásilo a zaplatilo více než 22 lidí (ideálně 11 mužů a 11žen:), tak zajistit Sýpku.
    Cena musí být spočítána tak, že v případě velkého zájmu z toho jsme schopni zaplatit i Sýpku. Taky je třeba zjistit, jestli v tom termínu už náhodou na Sýpce něco nepořádají.
    Obecně si myslím, že je to SUPER, ale vzhledem ke všem dalším dzogchenovým akcím hodně časově a finančně napjaté, myslím podzim, zejména září, říjen...
    Já, Juraj a Dalibor se chystáme na iniciaci Shitra do Merigaru na otočku, takže s organizací můžeme pomoci omezeně. Za sebe mám zájem se zúčastnit.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som sa s vecsou pravdepodobnostou zucastnila. Zavisi to aj od ceny - srpen az listopad sa chysta viac akcii, tak bude fajn vediet cenu vopred.

    OdpovědětVymazat
  4. Díky moc všem za "point of view".
    Mám odhad zájemců o kurz (i vzhledem k retreatu Šitra v Merigaru) tak maximálně na 14 lidí, odhadem: Olomouc 2, Ondratice :-) 1,Tábor 2, Praha 3, Brno 4, Slovensko 2.
    No, uvidíme. Pokud by Zezulovi mohli a byli ochotni, garáž by byla nejlepší řešení. Jinak si myslím, že kurz upřednostní "velcí zájemci o Tanec vadžry", tedy asi ti, co se hlavně touto dzogčhenovou metodou chtějí do budoucna rozvíjet.
    Jiní třeba více směřují k realizaci za pomoci SMS, další volí jiné praxe a metody. :-)
    Pablo

    OdpovědětVymazat