čtvrtek 16. července 2009

Big Brother nas sleduje

Caute,

dnes mi prisla na mail nasledovna sprava:

Dobrý den,

Váš blog na adrese http://dzogchenbrno.blogspot.com/ byl identifikován jako potenciálně spamovací blog. Chcete-li tento problém napravit, požádejte prosím o kontrolu vyplněním formuláře na adrese http://www.blogger.com/unlock-blog.g?lockedBlogID=6023180237405020327

Pokud blog nebude zkontrolován, bude po uplynutí 20 dnů smazán. Po tuto dobu se bude vašim čtenářům zobrazovat stránka s varováním. Jakmile obdržíme vaši žádost, zkontrolujeme váš blog a v případě úspěchu jej odemkneme během dvou pracovních dní. Jakmile váš blog zkontrolujeme a zjistíme, že se nejedná o spam, bude odemčen a zpráva ve výchozím panelu aplikace Blogger se nadále nebude zobrazovat. Pokud vám tento blog nepatří, nemusíte dělat nic. Nebudou ani nijak ovlivněny žádné další blogy, které můžete vlastnit.

Spam hledáme pomocí automatizovaného klasifikátoru. Automatické rozpoznávání spamu nemusí být vždy přesné a příležitostně mohou být některé blogy takto označeny omylem. Pokud k takové chybě došlo, pak se upřímně omlouváme. Díky používání tohoto systému ale můžeme věnovat více úložného prostoru, šířky pásma a inženýrů čestným autorům blogů a méně rozšiřovatelům spamu. Další informace získáte v nápovědě aplikace Blogger: http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=42577

Děkujeme vám za pochopení a za vaši pomoc při naší snaze bojovat proti spamu.

S pozdravem,

Tým aplikace Blogger

P.S. Jenom připomínáme: Pokud nepodáte žádost o kontrolu, bude blog po uplynutí 20 dnů smazán. Chcete-li požádat o kontrolu, klikněte na tento odkaz: http://www.blogger.com/unlock-blog.g?lockedBlogID=6023180237405020327

To znamena, ze pani z google sa rozhodli, ze si precitaju nas neverejny blog a ako zamienku pouziju to, ze nas blog je "spam blog".

Navrhujem nasledovne:
Na cas, kym ho budu prehliadat - tj. na nasledovnych 20dni zmazat vsetky citlive informacie a vestko info tykajuce sa nauky. Mozem to niekde odzalohovat. Suhlasite? Prosim reagujte urychlene.

Dakujem Andrej.

10 komentářů:

  1. Suhlasiime, nech si trhnu nohou.

    Mischal

    OdpovědětVymazat
  2. Jasne, mazat a zalohovat. Si schopny to urobit?
    Juro

    PS: stare prispevky si stejne nikto necita, tak o az tak neva

    OdpovědětVymazat
  3. dobra blbost ta sprava.. som za zmazanie, minulosť je minulostˇ:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, mazat minulost :-)))))) Působíme trošku vystrašeně.
    P.

    OdpovědětVymazat
  5. Včera hodně pršelo, bohužel tolik, že pršelo i dovnitř naší kuchyně, na stěně jsme měli domácí potůček. Poslala jsem dramatickou sms Daliborovi, asi úplně zbytečně. Voda se utřela, vyschla, díra se opraví, včerejší emoce jsou pryč.

    Teď jsem se vrátila od zubaře, chtěla jsem tam při zákroku nacvičovat práci s emocí strachu, moc se mi to nedařilo, strach o tělo, vzniklá bolest a tak. Zub je spravený, strach je pryč.

    Někdy si říkám, co pořád řešíme, čeho se bojíme. Můj názor je ten, nechat to být tak jak je, ať to prozkoumají, nic mazat se mi nechce. Nedovedu si představit, že někdo se baví tím, že OPRAVDU čte všechny blogy, které vypadají jako spam.
    Pokud nám vadí, že nám sem někdo leze, navrhuji si to zřídit jinde, kde budeme majiteli a nikomu to vadit nebude a nebude nás ani kontrolovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Mimochodem příspěvek o karmajóga 18-19.7 a páteční Ganapůdža, ty jsou už smazány?

    OdpovědětVymazat
  7. Hezky, Nikol. Moc hezky jsi to vyjádřila s těmi emocemi. :-))
    Skvělý nácvik to je, přesně jak píšeš.
    P.

    OdpovědětVymazat
  8. No, můj dnešní odkaz k fotkám z Merigaru od Jožky asi taky odstraněn... koukám.
    P.

    OdpovědětVymazat
  9. Caute,

    zmazal som vsetky clanky, ktore sa tykali praxi a kde boli mena ludi. Nebojte, ulozil som si zalohu. Nezalohoval som vsetko. Ale skor take podstatne veci, ako su foto z akcii, zaujimave linky atd. Uvidim, co spravia ludia z bloggeru a potom to hodim vsetko nazad.
    Je to skor take preventivne opatrenie, trosku mam skusenosti z it a nie je to strach, ale skor opatrnost, totiz nikdy nevieme, kto sedi na druhej strane netu a kto sa nam moze v tom blogu hrabat.
    Zajtrajsiu prax tam hned pridam.

    OdpovědětVymazat