úterý 22. prosince 2009

Silvestr


Silvestr v Brně bude, jak jinak než u Zezulů!!! Nebude to obyčejný Silvestr, jakých jsou kolem
desítky. Oslavíme všechny Silvestry na světě, co půjdou:)

Kde: U Zezulů
Kdy: 31. 12. 2009 od 19,00 (v 19,30 slavíme první silvestr, tzv. indický)
Přespání: možné na místě
Jídlo: vemte s sebou, co uznáte za vhodné
Pití: také vemte s sebou, co uznáte za vhodné

Program:
1) nestálost času
Zaměříme se na průběh časových pásem na Zeměkouli, což v praxi bude znamenat, že každý, kdo přijde, si dopředu vybere JAKOUKOLI zmeni světa, kerá se mu líbí. A připraví COKOLI, co charakterizuje tuto zemi. COKOLI znamená COKOLI (např. jídlo, oděv, fotogragie, prezentaci na PC, hudbu, společenskou hru, píseň, báseň, pokřik, národnostní zvyk, povídání….)
Je možné, že se v jednom pásmu sejdou dvě země, vůbec to nevadí. Kdo si připraví více zemí, je borec. Použijte, co vás napadne: vlastní foto, běžte něco koupit, vyhrabejte fotky z dovolené, oblečte se do národního kroje…jak to ztvárníte a jak dlouho bude vaše prezentace dané země trvat, je úplně jedno – OSTATNÍ budou muset z vaší „prezentace“ uhádnout o jakou zemi jde, nesmíte ji jmenovat během „prezentace“.

2) silvestrovský Tanec na Mandale
Zatančíme si vše, co umíme:)

3) večerní KARAOKE
Nebojte se toho, nikdo není dokonalý, povede vás interpret tzv. melodickou linkou, pokud máte pocit, že nemáte hudební sluch, je to jenom dobře. Karaoke dobře kloubí to, co některým chybí – především slova písní a u někoho i melodii:)

5 komentářů:

  1. Ahoj, ja by som neskor dosiel, asi pojdem trochu oslavit k Mati a Misovi a potom by som dosiel. Takze ako? Bude nieco, alebo nie?

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, bude něco, dokonce mohou přijít Maťa a Mishel, alepoň na chvíli nebo na celou noc, klidně pro ně zajedem autem, když vezmou postýlku, třeba to půjde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojte, hmmm to znie slubne, velmi dobry napad, nadhodim to Mati dnes po vecery :)

    Mischel

    OdpovědětVymazat
  4. jo oboji je supr napad, dik gansilce za orgovani ;-), tesim se na vas a dorazim ....

    OdpovědětVymazat
  5. Ja nevim jak budu stihat, budu jeste nekde jinde, kdyztak bych prisel az na cesky silvestr, tedy na pulnocni pripitek..

    OdpovědětVymazat