pondělí 1. ledna 2018

Tibetská lékařka Lobsang Bhuti poprvé v Brně - POZOR: RYCHLE SE PLNÍ!!!!

V pátek a sobotu 23. a 24. února 2018 bude v Brně na Sirotkové 45 poprvé ordinovat tibetská doktorka Lobsang Bhuti.

Dr. Bhuti vystudovala Tibetský institut medicíny a astrologie v Dharamsale (Men tsee khang) založený J.S. Dalajlamou. Patří mezi nejzkušenější tibetské lékaře působící v Evropě (žije s rodinou v Dánsku). Tradiční tibetská medicína se v praxi uplatňuje už tisíce let a považuje se za jeden z nejstarších systémů medicíny na světě.

Zatím byla možnost jet za ní na konzultace jen do Prahy, Bratislavy a taky do Olomouce.
Rádi bychom rozšířili její návštěvy také o Brno, pokud bude dostatek zájemců. Paní doktorka by pak mohla jezdit pravidelně (jednou za čtvrt roku).

Ve zdravotní konzultaci, která se překládá z angličtiny (pokud je třeba) a trvá cca 40min, je zahrnuta diagnostika z jazyka, pulzu, moči a lékař přihlédne také k dalším příznakům.
Konzultace stojí cca 36EUR/1000Kč a léky (tradiční bylinné pilulky) na dobu jednoho měsíce 10EUR/280Kč). Někteří lidé nepotřebují léky, ke zdraví a rovnováze jim stačí úprava stravy a denních návyků.


Pokud byste si vy, vaši známí nebo rodina chtěli nechat zkontrolovat svůj zdravotní stav, případně předepsat tibetské léky, objednejte se na mailu:
katerina.janakova@gmail.com
Přesnou hodinu konzultace si upřesníme mailem.



Žádné komentáře:

Okomentovat