úterý 6. září 2016

Pravidelné praxe - jantra, khaita, tanec vadžry - průzkum zájmu- vysledky

Milí přátelé,

Je nás pár, co bychom měli zájem o pravidelné praxe, které ovšem vyžadují prostor, ale napadlo nás, že kdyby nás bylo více, že bychom se mohli na nějaký složit.

Představa je taková, že by se přes týden na hodinku a půl něco cenově rozumného pronajalo. Jednalo by se, kvůli nám pracujícím, o odpolední hodiny (v rozmezí 18:00 - 21:00). U tance vadžry by šlo uvažovat i o víkendu.

Než začneme řešit prostor, chtěla jsme vás poprosit, kdo byste měli vážný zájem se zhruba od půlky října setkávat, jestli byste se mi sem napsali a vybrali, o co byste měli zájem. Jakékoliv připomínky, prosím do poznámek :)

Mějte se,
K


Tady je zmíněný dotazníček :)

Ahojte, jen bych vas chtela informovat o tom, jak ten pruzkum dopadl. Zatim to pada, pro nedostatek pravidelnych ucastniku. Ale kdyz se zmeni okolnosti, tak s tim budeme pracovat.
 

A jak dopadlo hlasovani?
 

Zucastnilo se ho 10 lidi, z toho 8 nas hlasovalo. Ale pravidelne to vypada, ze bychom se na jantru schazeli zatim jen 3 - 4 lidi. Takze zatim nic menit nebudeme a nechame to na jindy, kdyz nas bude treba vice.

Jinak na leden planujeme jantrajogu na vikend s instruktorem Honzou Dolenskym, tak se budeme moci zase neco naucit.

S khaitou bychom se treba nekdy mohli domluvit jen tak jednou za cas, kdyz bychom si chteli zatancit a treba neco na dve hodinky pronajmout a sesel se cas a prostor :

Diky vsem, co jste si nasli cas.
Katka





Žádné komentáře:

Okomentovat