pátek 4. ledna 2013

Redesign blogu a novinky

Ahoj brňáci,
dovolil jsem si trochu osvěžit vzhled brněnského blogu, vylepšit boční lištu, aktualizovat kalendář apod.

  • Všechny další akce přidávejte do google kalendáře viz napravo. Doporučuji rovněž si kalendář nasdílet ke svým ostatním Google kalendářům.n Nejdřív mi ale pošlete na můj email (brozkeffzavináčgmailtečkacom) nebo Daliborovi zprávu (nejlépe z gmailové adresy) ať vám nasdílím kalendář pro úpravy. Výhodou je, že majitelé Androidích smartphonů apod. mohou takhle dostávat informace o nových akcích automaticky. Důležitější věci můžete nadále psát paralelně i jako normální příspěvek.
  • Nebojte se zveřejňovat všechny akce související s naukou vč. návštěv různých buddhistických učitelů v Brně, pokud se jich plánujete zúčastnit a myslíte, že by to zajímalo i další.
  • Z aktuálně přidaných akcí: V pondělí je u mě jantrajóga, v úterý snad u Pavla Z. tanec a v pátek u mě ganapúdža na nov.
Emahó
Martin M.

4 komentáře:

  1. No, fajn, MarŤo, to vypadá dobře, dík. Lea

    OdpovědětVymazat
  2. každá změna je vítána .... díky
    Kalendř mám namappovaný i s Káťou budeš tam dávat taky cšechny termíny ganapudží jak bylo do konce roku ?? nebo jen ty co se budou konat u někoho konkrétně ( osobně bych raději všechny termíny)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jestli chceš, klidně tam dej všechny možné termíny podle lunárního kalendáře, nicméně napiš tam něco jako "Termín pro ganapúdžu" a teprve pokud někdo ohlásí že ji u sebe organizuje i pro ostatní nechť Událost příslušně upraví na "Ganapůdža" a do Místo napíše kde to je... u mě se nedá předpokládat pravidelnost, dělám ale co můžu :)

      Vymazat
  3. Ahoj Martine, vyzera to fajn, pekne :-) Maťa

    OdpovědětVymazat