pátek 1. dubna 2011

Nový prostor na tanec v Brně :)zkouška

Ahoj,
byl nám nabídnut nový prostor na tanec.Je to taneční sál ve Waldorfské škole v Žabovřeskách.Jde pěkný sál,jeho pronájem je 70Kč na hodinu a volno mají pondělí,úterý,středu a pátek od 18 hod a možno tančit do 22hod.Akorát středa je bohužel limitovaná,že jednou měsíčně je obsazená.Paní je velice vstřícná,je vidět že to pronajmout chtějí a naše účely jsou jí sympatické.Je tam ale potíž,že na šířku má pouze něco přes 7m,přesto jsme si říkali že to stojí za zkoušku a v pondělí tam chceme jít mandalu vyzkoušet,s tím že se na obou stranách malinko ubere.Paní nám ještě nabídla pěknou velkou jídelnu,tam je volno pořád,ale je tam prozměnu potíž se sloupy uprostřed.V pondělí bychom vyzkoušeli eventuelně i tuto místnost.Kdo by se chtěl v pondělí od 18 hod přidat vyzkoušet mandalu na tomto místě tak je vítán. :)V pondělí večer budeme informovat jak to šlo a jak to pujde dal.

6 komentářů:

  1. Veru, no to zní moc dobře, uvidíme, co ta šířka....Já bohužel v toto pondělí nemůžu, ale jindy moc ráda. Držím palce a dej vědět!!! Pa. Lea

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Leonko :) v pondeli to nevadi je to jen prakticky pokus,ale jsme presvedceny ze to nejak pujde,dame ti urcite vedet.:)

    OdpovědětVymazat
  3. veru tak jeste napis kde to je, treba dorazim

    OdpovědětVymazat
  4. tady je presna adresa : Plovdivská 2572/8, 616 00 Brno.Je to waldorfska skola.

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud to pujde, budu chodit, ale NE ve stredu (jantra) a v patek (odjizdim vetsinou na retreaty). Držím palce, aby se to tam vešlo!

    OdpovědětVymazat
  6. zabovresky su kusok z Komina, tak by to bolo fajn :-) Dajte vediet ako to v pond. dopadlo. Snad dobre.:-)

    OdpovědětVymazat