neděle 15. února 2015

Taneční termíny Brno

Jen hlásím, že z dnešního prvního Tance v novém prostoru máme se Soňou velmi dobrý pocit. Tělocvična je nová, příjemná.....Další termín je příští neděle 22.2. od 15 do 17h. Do konce března sídlím ještě určitě v Brně, takže mohu případné Taneční zájemce nabrat cestou na Staré Osadě.
Zdraví Lea

5 komentářů:

  1. Ahoj Lei, přidala jsem tance do kalendáře, pravidelně na každou neděli (15-17hod) do června. Když by tam byla potřeba něco upravit, nebo změnit, ozvi se mi.
    Myslela jsem, že bych se tuto neděli k vám přidala, ale jsem nemocná. Jestli mi to zase někdy výjde, moc ráda se připojím.
    Pozdravuju, Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, Katy, tak se brzy uzdrav. Budu ráda, když se na Tanci zase potkáme :-) Lea

    OdpovědětVymazat
  3. Katy, ještě jsem zapomněla reagovat na ty zápisy do kalendáře....to právě nevím, zda je dobře to takto vypisovat, neb jak jsem původně psala, nebude to každou neděli....např.březen.....teď 1.3. to nebude z důvodu zavření školy vzhledem k jarním prázdninám, pak vím určitě, že ne 15.3., to mám školu. Nerada bych pořád něco vypisovala a měnila, proto ta věta, že je mi potřeba zavolat, neboť Tanečníci se obecně nehrnou, tak mi to přijde jednodušší nechat tak, jak jsem to navrhovala. Ale dík moc za ochotu, Katy. Pa Lea

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Lei, jee to jsem byla zase akcni, jak jsem byla doma..
    Spatne jsem to pochopila. Tak ja to z kalendare, jak se dostanu domu smazu, at to nemate :) Hezky den, Katka

    OdpovědětVymazat
  5. Dííík, Katy. Tak brzy na Tanci. Lea

    OdpovědětVymazat