pondělí 9. února 2015

Nový prostor na TANEC Brno

Ahojte. Dnes jsem v ZŠ Mokrá (Mokrá-Horákov) podepsala smlouvu na pronájem tělocvičny na Tanec, a to neděle 15-17h od 15.2. do 21.6. 2015. Jelikož teď po narození Svatozarka Verunce a Jarovi Tančíme pouze se Soňou, našly jsme prostor na půli cesty mezi námi. Mluvila jsem o tom i s Michalem Zezulou. Spojení je z Úzké u Tesca busem 701, cesta necelou půl hoďku, od zastávky pár kroků. Cokoliv bude k dotazu, prosím, ozvěte se mi na mobil 724 141 541-Leona Žáčková.
Prosím ještě tebe, Martine, o zapsání praxe Tance do odrážky "Kde se konají praxe" s odkazem na mě a adresou Tance ZŠ Mokrá 352.
Jelikož jezdím některé víkendy za studiem k Táboru, je nutné se mi prosím před vaší případnou účastí ozvat, zda momentálně danou neděli Tanec proběhne.
Budu se těšit na Tanec i na vás. Lea

4 komentáře:

  1. Ahoj Lei,
    nechcem moc prudit, na tanci som už velmi dlho nebola, ale nebolo by lepšie nájsť niečo viac v centre? Alebo je to všetko plné?
    Je to celkom dosť z ruky, cca hodinu cesty ak niekto býva mimo stred mesta.
    Ale inak vďaka za zabezpečenie priestoru na tanec.

    OdpovědětVymazat
  2. Dosud to bylo v Kníničkách, což je pro některé ještě větší dálka.... Psala jsem, že vycházím z tak dvouletého stavu Tance v Brně, a kdo chodil dosud pravidelně jsem byla já, Verča a Jára. Dříve někdy Martin, v poslední době se přidala Soňa, která chce pravidelně Tančit. Hledání vhodného prostoru je fakt těžké, zvlášť když ho teď vlastně financujeme my se Soňou. Také spolu pravidelně jezdíme Tančit s ostatníma za Luckou do Prostějova. Výsledek hledání prostoru prostě odpovídá současné realitě a snaze zachovat Tanec v Brně. A to se daří, jen na to musí být lidé. A to teď jsme realisticky řečeno my dvě se Soňou. Takže tak. Pokud budeš mít jakýkoliv další dotaz, ráda pokomunikuju. Tanec je velmi, velmi silná a účinná praxe od Rinpocheho, a je mi ctí, že mi byla dána možnost ji získat. Měj se krásně. Lea

    OdpovědětVymazat
  3. Jasne, Lei, v pohode, to chápem. Ak sa bude dat tak príjdeme aj s malou Veronikou.
    Na SK lingu je v gompe už aj mandala, dá sa tam kedykolvek tancovat. Mali ste záujem s Luckou tam niekedy ist alebo ty? Zistujem či by bol záujem o víkendove alebo 1-dnove tancovanie. Gompa ma parádny výhlad, takze je to o cosi ine ako tancovat v miestnosti. Daj vediet ked tak.
    Maťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mati, jo, s Luckou jsme o tom párkrát uvažovaly, zajet do Wangdenlingu......teď se snažíme v Prostějově Tancovat s lidma z celé Moravy, tak jsme se zaměřily na to. Já budu ještě určitě do konce března v Brně než se přesunu do Horákova, takže ty neděle jezdím z Řečkovic....mohu zájemce na nedělní Tanec nabrat třeba na Staré Osadě, kudy jezdím.. Zatím se mějte fajn.Lea

      Vymazat