úterý 13. září 2011

Tanec na mandale v Brne?

Ahojte,
ako to vyzerá s tancom v najbližších týždňoch? Veroniko, Jarku, bude sa opäť tancovať na waldorf.škole? Pridala by som sa.

Maťa

7 komentářů:

  1. přijdeme ( aspoň jeden z nás určite ... nemáme pro Míšánka hlídání :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Od října se opět začne pravidelně Tančit, v září tam probíhá rekonstrukce. Jinak organizačně je s paní z W.školy v kontaktu Verča. Tož se těším, že přijdete!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně by to mohlo krom asi třech týdnů do vánoc vyjít v pondělí a ve středu. V úterý jen v liché týdny. Ve čtvrtek vůbec.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,děkuju Lei,že vám napsala jak se věci mají.Až teď jsem se dostala na net.Máme nadále od tohoto školního roku domluvenou jídelnu ve Waldosrfské škole v Žabovřeskách .Ale jak už Lea napsala výše,do konce září mají rekonstrukci. Během příštího týdne budu té paní znovu volat a domluvíme se na termíny kdy budeme chodit tančit,určitě aktuální info podáme a beru na vědomí navrhované dny.Samozřejmě to zkusím vyjednat aby se alespoň jeden den hodil co nejvíce lidem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ok, už sa teším :-) Dajte určite vedieť.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj tak konecne se zadarilo a ve stredu bychom mohli prijit tancovat cca od 18:30hod.Jeste musime od Nikol ziskat mandalu.

    OdpovědětVymazat