úterý 8. března 2011

Další možnost pronájmu tanečního sálu - Tanec vadžry v Brně

Přišlo mi přes facebook:
Markéta PoláškováMarch 8, 2011 at 10:44pm

Předmět: pronajem salu

Dobrý den Pavle,
pokud ještě hledáte pronájem sálu v Brně, mohu nabídnout prostory v našem cca měsíc starém tanečním studiu na Zelném trhu. Máme dva sály - 90 a 100m2 + zázemí. Pokud máte zájem, ozvěte se mi na telefon 774 616 068 nebo mailu marketa.polaskova@seznam.cz a můžeme se domluvit na nějaké prohlídce. Markéta

7 komentářů:

  1. Pokud se bude tančit v Brně, tak bych chodil zřejmě 1x za 14 dní.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes odpoledne tam jdu - tančit nad zelným trhem může být super, jen myslím, že bude asi vyšší cena - a jelikož se závazně přihlásilo k pravidelným tanečním dnům málo lidí... tak otázka nejspíš stojí tak, zda se to zaplatí. Každopádně zjistím situaci, časy a ceny a napíšu sem - a mailem ostatním zájemcům.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  3. navrhuju abys mail poslal fakt kde komu z okoli brna, mne treba zadnej nedosel... diky

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, a ty bys chodila tancit Mirko? .-) Ze nevidim, ze bys sem prispivala k debate kolem Tance v. - az ted.

    Jinak nejsem zadnej organizator, hledam spolu s Jar. + Ver., Brozkeffem a Leou - prostor a hlavne "tu skupinku!" co bude pravidelneji chodit a prostor si platit /stara bolest uz od Zezulu!/.
    Dny a tydny bezi a nejak se nedari najit dost lidi pravidelne prispivajicich - tanecniku s trvalym zajmem (muj dojem).

    Ohledne vyse zmineneho prostoru na Zelnem trhu - bohuzel vysoka cena (350kc na hod.) a hlavne sloupy uprostred salu - tedy nic.
    Pa.

    OdpovědětVymazat
  5. Na net jsem se dostala az ted,skoda ze sal na Zelnem trhu nevysel,co jsem obeslala pri poslednich navstevach netu,tak mi nikdo krom jednoho gymnazia neodpovedel a zminene sportovni gymnazium nepronajima.Odpovedeli mi jeste z Tak Halls v Reckovicich,ale tam maji volno jen odpoledne do 16 max do 17hod.

    OdpovědětVymazat
  6. Já za sebe bych brala ten sál u Pavla ve škole. U mě nejlépe čt po 17h. Abychom něco rozproudili. Díky. Lea

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj byl mi nabidnut novy mozny prostor na byvalem gymnaziu v Zabinach,je to tanecni sal,uplne nove zrekonstruovany.Nejake volne dny urcite budou mit,zatim tam maji jen taichisty a gymnastky .Pronajem na hodinu je 70 Kc.Na delku je to pry urcite 8m,ale mam se prijit v patek dopoledne podivat,ted pres tyden tam bohuzel pani koordinatorka neni.Tak ted uz aby i na sirku to bylo 8m a i Brno bude moci tancit.:)

    OdpovědětVymazat