neděle 10. ledna 2010

Praxe Vznešené Táry v po.11.1. od 18.30 u Zezulů

V pondělí 11.1. bude od 18.30 hod. společná Praxe Zelené Táry u Zezulů.
Kdo můžete, zkuste dorazit. Měli bychom se dohodnout, v jakých dnech,v jaké frekvenci se budeme scházet ke společným praxím a jaký typ praxí chceme/budeme společně od Nového roku dělávat. Nějak vyhodnotíme tabulku dnů vhodných pro společné praxe, co dělal Martin M. allias Broskeff.
Naviděnou a dobré dny. :-)


Pablo

3 komentáře:

  1. Přijdu, ač budu po praxi brzy prchat....Lea

    OdpovědětVymazat
  2. Nepřijdu, protože v pondělky mám pravidelně tchaj-ťi, do Medlánek se dostanu nejdřív v 9 večer.

    V případě, že by se dohodly pondělky, tak bych v tomto roce prakticky nemohl chodit, takže se asi nemá smysl vyjadřovat k preferované praxi.

    Osobně bych preferoval středu nebo čtvrtek, takže kdyby se třeba došlo ke shodě na některý z těchto dnů, byl bych rád. Případně nabízím úvahu, jestli nezkusit aspoň střídat "liché-sudé" týdny různé dny, např. S-pondělí, L-čtvrtek :)

    Z praxí které znám bych uvítal praxi Gurujógy bílého A s invokací Guru Garab Dorjeho.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja zial tento pondelok nepridem, ale inak mi pondelky vyhovuju. Co sa tyka praxi, tak Zelena Tara je super, mohli by sme tiez zacat robievat aj prax Khorwa Tongdruga a Shitro. Okrem toho tradicnu Gurujogu bieleho A a stredny thun. Navrhujem tiez zaviest system striedania sa vo vedeni praxi losovanim (Pavle dones prosim na najblizsiu prax po tomto pondelku tie kamene.) Myslim, ze by sa kazdy mal naucit viest prax.

    OdpovědětVymazat