středa 11. listopadu 2009

Tanec na mandale v Zezulingu v nejbližších dnech

Ciao,
je tu návrh tančit celý den v sobotu 14.11. (ráno by se mohla udělat i společná praxe Zelené Táry) a večer pak od 17.00 do 19.00hod sledovat společně první den video-webcastu z Barcelony.
Dále pak tančit na mandale celé úterý 17.11., kdy je státní svátek.
Jelikož je den předtím, v pondělí 16.11., NOV a Ganapudža, a pak hned ve středu míváme společnou praxi na mandale, bylo by fajn to nějak realisticky zvážit, kdy a co udělat. :-)
Napište, jak to za sebe vidíte.
pavel

6 komentářů:

  1. Ahoj, v sobotu by som prisla, pravdepodobne aj v utorok. Zvysne dni a praxe asi skor zavisia od ostatnych, pracujucich. Ak budu praxe aj v pondelok a stredu, tak by som asi dosla tiez.

    OdpovědětVymazat
  2. O víkendu dělám seminář s klienty na vaření, takže spíše ne. V pondělí pracujeme, takže na ganapůdžu můžem večer. V úterý je daleko, ale asi bychom přišli tančit. Tím pádem bychom středu nešli, je to už moc, musíme trochu pracovat:)

    OdpovědětVymazat
  3. V sobotu bych přišel, ale až odpoledne. I přes to, že se snažím si ty pohyby vizualizovat a zkoušet bez mandaly, už tam mám od kursu pár míst, kde se trochu zapomínám...

    V úterý bych asi přišel taky.

    V čem by byl problém tu ganapuju udělat až v to úterý?

    OdpovědětVymazat
  4. Pavle, kedy by sa začinalo? Robila by sa teda aj ta Tára? dik za info.

    OdpovědětVymazat
  5. K Brozkeff:
    Ganapůdža dělá k tomu určené dny, v pondělí protože je nov. Samozřejmě lze dělat těch ganapůdž více, takže i v pondělí i v úterý, očišťovat je vždycky co. Určitě bych ale neopouštěla ganapůdžu v pondělí.

    OdpovědětVymazat
  6. Ráno bych dorazil kolem 9.15hod. Praxi Táry vezmu s sebou vícekrát, dala by se dělat během dopoledne, když se domluvíme. Jinak Tanec na mandale, však se domluvíme.
    P.

    OdpovědětVymazat